Perjalanan menimba ilmu hampir berakhir

10/12/2016
2:24pm


Assalamualaikum.
Dah lama tak update blog ni. Cerita pasal matrikulasi tergendala, pasal universiti pun tak banyak cerita. Hehe.

Maaf. Tak sempat nak update apa-apa. Cuma ain tahu ramai je komen tanya pasal tu pasal ni. Tapi ain tak boleh nak reply sebab blogger punya button "reply" tak muncul-muncul kat bahagian komen.

So, if ada apa-apa pertanyaan boleh contact by email :

nuradzraiklil@gmail.com
ATAU
wechat : ainn_ketodd12

Oh, alhamdulillah sekarang ni ain dah jadi mahasiswi tahun 4 dah kat UTM! hoyehhh.
Nak gembira sangat pon tak boleh, projek sarjana muda tak siap lagi kot. Risauuuu sangat.

Tapi apelah sangat kerisauan kita jika dibandingkan dengan "MASALAH UMAT" yang semakin lama semakin TENAT la eh?
Banyak cerita pelik-pelik, cerita yang tak masuk akal pun ada. Macam-macam lah T.T

Betul lah, di zaman yang penuh fitnah ni. Memang Al-Quran dan sunnah je kalau pegang betul-betul insha Allah selamat dunia akhirat.


Ok jumpa lain kali dalam post yang lain!

Comments

Haneeza Mohamad said…
good luck sis :)

jemput singgah dan komen
http://www.neezalife.com/2016/12/tips-kurus-dengan-lazz-susu-kambing.html
Saskia said…
Artkikelnya Bagus banget gan,jangan lupa singgah juga ya,Makasihh ^_^ AGEN BANDARQ
Vonny Kusuma said…
ingin dapat uang jutaan rupiah, jangan lupa kunjungi kami di AGEN DOMINO 99
Celine astan said…
Yuk Buruan ikutan bermain di website http://ratuhoki99.com
Sekarang CROWNQQ Memiliki Game terbaru Dan Ternama loh...
=> Bonus Refferal 20%
=> Bonus Turn Over 0,5%
=> Minimal Depo 20.000
=> Minimal WD 20.000
=> 100% Member Asli
=> Pelayanan DP & WD 24 jam
=> Livechat Kami 24 Jam Online
=> Bisa Dimainkan Di Hp Android
=> Di Layani Dengan 5 Bank Terbaik
=> 1 User ID 8 Permainan Menarik
"NEW AGEN BANDAR 66"
Ayo gabung sekarang juga hanya dengan
mengklick AGEN BANDARQ
WHATSAPP : +855967646513
PIN BB : 2B382398

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?