Perjalanan menimba ilmu hampir berakhir

10/12/2016
2:24pm


Assalamualaikum.
Dah lama tak update blog ni. Cerita pasal matrikulasi tergendala, pasal universiti pun tak banyak cerita. Hehe.

Maaf. Tak sempat nak update apa-apa. Cuma ain tahu ramai je komen tanya pasal tu pasal ni. Tapi ain tak boleh nak reply sebab blogger punya button "reply" tak muncul-muncul kat bahagian komen.

So, if ada apa-apa pertanyaan boleh contact by email :

nuradzraiklil@gmail.com
ATAU
wechat : ainn_ketodd12

Oh, alhamdulillah sekarang ni ain dah jadi mahasiswi tahun 4 dah kat UTM! hoyehhh.
Nak gembira sangat pon tak boleh, projek sarjana muda tak siap lagi kot. Risauuuu sangat.

Tapi apelah sangat kerisauan kita jika dibandingkan dengan "MASALAH UMAT" yang semakin lama semakin TENAT la eh?
Banyak cerita pelik-pelik, cerita yang tak masuk akal pun ada. Macam-macam lah T.T

Betul lah, di zaman yang penuh fitnah ni. Memang Al-Quran dan sunnah je kalau pegang betul-betul insha Allah selamat dunia akhirat.


Ok jumpa lain kali dalam post yang lain!

Comments

  1. good luck sis :)

    jemput singgah dan komen
    http://www.neezalife.com/2016/12/tips-kurus-dengan-lazz-susu-kambing.html

    ReplyDelete
  2. Artkikelnya Bagus banget gan,jangan lupa singgah juga ya,Makasihh ^_^ AGEN BANDARQ

    ReplyDelete
  3. ingin dapat uang jutaan rupiah, jangan lupa kunjungi kami di AGEN DOMINO 99

    ReplyDelete
  4. Susah menang di situs judi online lain ???
    Ayuk daftarkan diri anda di NagaQQ agen bandarq Terbaik
    Raih kemenangan anda bersama kami disini..
    Permainan 100% fairplay
    Player VS Player
    Menyediakan deposit Pulsa

    WHATSAPP : +855977509035
    LINE: Cs_nagaQQ

    link alternatif:
    kacanaga.com
    kacanaga.Net
    kacanaga.Org
    kacanaga.info

    ReplyDelete

Post a Comment

Ruang komen saya mempunyai sedikit masalah. Jika urgent sangat hendak bertanyakan soalan boleh ke instagram saya @nurain.adzra (Latest edit : 15.10.2019)

Popular posts from this blog

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

Matrikulasi? Susah atau senang?