Review Product : Custom Made Keychain from BubuCraftie

Assalamualaikum.

Ain yakin kat sini ada peminat keychain, mengumpul keychain yang unik-unik dan comel.
Ataupun...taktahu nak bagi hadiah apa kat kawan? Haa ni dia. Nak bagitau tentang BubuCraftie. Nak tahu lebih lanjut pasal online shop ni, boleh tekan link di perkataan itu ea.

Masa nak habis matrik dulu, taktahu nak bagi apa kat dua orang member baik a.k.a rakan sekelas. Jadi bagi jelah keychain ni kat mereka.

excited bila parcel sampai...

LIHATLAH KAMI YANG COMEL NI!

DARI TEPI PULAK. hehe

senyum :)

okay, kita zoom keychain ni pulak..

warna pink!

warna merah!


warna biru!


Berminat ? Sila ke page BubuCraftie sekarang !

Comments

Nor Farhanah said…
Comelnyeee comelnyewwwwwwwww.
Nor Farhanah said…
Comelnyeee comelnyewwwwwwwww.
Sheda ucu said…
comelnya berminat plak huhu
Jard The Great said…
comelnya keychain.. kebetulan tgh carik buah tangan utk pelancong luar negara.. hehehe. tp nk keychain yg melambangkan negara kita
NurainSuperr said…
@nor farhanah :

hehe comel kan :) ni pun cari design kat internet, tak reti nak buat design sendiri
NurainSuperr said…
@sheda ucu :

berminat? order lah hehe
NurainSuperr said…
@jard the great :

memang comel, hehe . wah bagus-bagus !

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?