Review Product : Barangan Kraf daripada SUS n d Felt Product

Assalamualaikum.

Ya ya, sejak kebelakangan ini. Ain sangat rajin untuk membuat kerongsang felt. Hehe.
Dulu beria-ia nak buat tedybear, sekarang ni nak buat kerongsang pulak.

Dan inilah hasilnya !




Hehe tak menjadi sangat sebenarnya. :3
Tapi bolehlah untuk permulaan kan. Alhamdulillah !

Untuk pin dan mini hot glue gun, ain telah beli di SUS n d Felt Product !
Sebab ain malas sangat nak keluar pergi kedai. Tu beli kat situ. Hehe.
Kain felt tu memang dah ada kat rumah..

Apapun kan. Perkhidmatan dia memang terbaik ! :)

Ni parcel daripada mereka !

Barang yang ain beli daripada mereka. Hehe.
Pada peminat barangan nak buat kerongsang, tedybear dan sebagainya..Anda boleh dapatkan secara online daripada mereka. Ada juga untuk wholesale.

Berminat? Sila ke laman web SUS n d Felt.

Comments

Liza Razak said…
kreatif la sis ni..comel keronsang tu :)

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?