Follower ke 24

Assalamualaikum.
Hi readers and my followers :)
Sorry sangat sebab dah lama tak update . Sibuk kerja lah.
Tapi tak lama lepas ni ain tak sibuk lah, Habis kerja 4 mac. Heheh :D
Oh k sebenarnya , ain nak umumkan follower yang ke 24 !
Dan ain dah jumpa dia, jeng jeng jeng...
Dia ialah....

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|




Oh okay kalau korang nak tengok blog dia, tekan je gambar tu okay.
So, deeja ni akan dapat hadiah dari ain. :)
Hadiah dah ada, tapi ain pos minggu depan sebab ain sibuk sekarang. Congrate deeja.
Thanks follow ain okay :)

Comments

deeja said…
aha ~ serious ke ? ada hadiah ? biar betul awok ni . btw , thanks lah yerr . :)
NurainSuperr said…
@deeja
yes ada hadiah, nanti bgtahu alamat dgn num telefon ya ?

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?