Skip to main content

Posts

Featured

Perjalanan menimba ilmu hampir berakhir

10/12/2016
2:24pm


Assalamualaikum.
Dah lama tak update blog ni. Cerita pasal matrikulasi tergendala, pasal universiti pun tak banyak cerita. Hehe.

Maaf. Tak sempat nak update apa-apa. Cuma ain tahu ramai je komen tanya pasal tu pasal ni. Tapi ain tak boleh nak reply sebab blogger punya button "reply" tak muncul-muncul kat bahagian komen.

So, if ada apa-apa pertanyaan boleh contact by email :

nuradzraiklil@gmail.com
ATAU
wechat : ainn_ketodd12
Oh, alhamdulillah sekarang ni ain dah jadi mahasiswi tahun 4 dah kat UTM! hoyehhh.
Nak gembira sangat pon tak boleh, projek sarjana muda tak siap lagi kot. Risauuuu sangat.

Tapi apelah sangat kerisauan kita jika dibandingkan dengan "MASALAH UMAT" yang semakin lama semakin TENAT la eh?
Banyak cerita pelik-pelik, cerita yang tak masuk akal pun ada. Macam-macam lah T.T

Betul lah, di zaman yang penuh fitnah ni. Memang Al-Quran dan sunnah je kalau pegang betul-betul insha Allah selamat dunia akhirat.


Ok jumpa lain kali dalam post yan…

Latest posts

Mencari sarung lengan/handsock dengan harga murah?

Selepas 2 tahun.....

Tahniah untuk keputusan UPU 2014!

Berhati-hati di luar rumah !

GIVEAWAY SAJE-SAJE

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih

Pertanyaan tentang matrikulasi?

Pengalaman : Minat boleh berubah

Couple Islamik ? Ada ke?

Libresse menambahkan keyakinan anda !