Contoh membuat resume bagi pelajar Matrikulasi.

Assalamualaikum.
Salam Ramadhan, baiklah malam ni ain akan update benda yang simple saja.

Sila tengok pada gambar di bawah untuk rujukan. Terima kasih.

NotaTangan : Tertakluk pada pensyarah masing-masing. Ini khas untuk pelajar Matrik Perak. Hehe.







Ni contoh esei.


Comments

zaki zaini said…
hebat resume nie.....
:).......
sherotpetot said…
wahh bagus2. pasni nak buat resume boleh refer sini. tq dear!
perghhh...!!!!!!!!

tahniah...

konpem dapat ni..
HafRizah Sweet said…
assalam.. wah bagus ain... one good example of resume... :)
Nan Lime said…
hebat org punye resume nie...

Jemput sertai : Contest Blogger Jejaka Jambu. Hadiah Power Bank bakal menanti anda...
Mazelina Zaini said…
thanks for sharing :) kawan saya ramai sekarang kat Matrik Gopeng ^^
NurainSuperr said…
@zakizaini :

hehe, ni pun dpt info dari internet dan kawan.
NurainSuperr said…
@sherotpetot :

boleh boleh. hehe, sama sama :)
NurainSuperr said…
@cik pensil :

hehe, wah je ? :P
resume ni biasa je ni.
NurainSuperr said…
@zulhilmi tempoyak :

dapat apa? :P
contoh je ni. kehkeh
NurainSuperr said…
@HafRizah Sweet :

wsalam, thanks kak ! :)
NurainSuperr said…
@Nan Lime :

contoh ja ni. heheh, inshaallah saya join.
NurainSuperr said…
@mazelina zaini :

sama-sama dek :)
:: dyba :: said…
thanx akak for the info. saya student matrik perak 2013/2014 :)

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?