Soalan beracun

Assalamualaikum.
Kehkeh, nampaknya adik ni telah tag saya untuk menjawab soalan beracun dia.
Haha thanks yaa, tak pernah ada orang tag ni. Kikiki.

Ni antara soalan dia dan jawapan ain :

1.       Perkara yg paling sweet korang pernah dengar/alami sendiri?
 - Kisah Dena Bahrin dengan suami dia. Hihihi

2.       Kalau diberi pilihan masuk matrikulasi/form 6, yg mana jadi pilihan? Alasan?
 - Akak dah masuk matrikulasi Perak wehoooo. Alasan, sebab taknak pergi UITM BERTAM. Jauh sangat. Agaga
 
3.       Minat Najwa Latif ke Ainan Tasnim? Sebab?
- Tak minat dua-dua boleh? Heeeee.

4.       Apa reaksi korang bila ada sorang budak sindrom down suka giler kat korang?
- Hm buat tak tahu je kot. Ngee

5.       Negeri yang korang belum pernah pergi? 
- Kedah, Perlis, Pulau Pinang, Kelantan , Terengganu, Johor, Sabah, Sarawak.

6.       Korang rasa aku patut guna aku-kau ke saya-awak bila update blog? Sebab?
-Tak kisah pun mana-mana :)

7.       Pernah ada kawan yg bajet semua dia ada or pandai buat x? cer citer. 
- Tak pernah.

8.       Pandangan tentang backstabber?
- Tiada pandangan kikiki. Semoga mereka sedar dan berubah. 

 9.       Korang stay mana? Johorean ade?
- Selangorean :p

10.   Korang rasa aku ni jenis yg macam mana? Hehe
-Happy go lucky maybe?Kikiki

11.   Soalan aku mencabar ke tak?
-Mencabar sikit :o

Okay dah jawab, thanks hihihi.
Nak tengok blog dia? Tekan SINI dan SINI.

Comments

evola ogriv said…
Salam. jalan-jalan kat sini. terima kasih jwb soalan sy. hehe
Nana Liena said…
huhu..pelik sikit la soalan dia..tapi okay la..hehe
NurainSuperr said…
@Nana Liena : hihi janji enjoy menjawab :P

Popular Posts