Review Novel : Suami Aku Ustaz


Assalamualaikum, siapa pernah baca novel ni?
Best kan?
Alahai kalau dapat suami macam ni, memang best. Hehe~
Yang mana tak baca lagi, silalah ke kedai buku berhampiran untuk mendapatkan novel ini !

Comments

Lisa Sheila said…
Seronok kan dapat suami yang soleh dan boleh membimbing kita kearah keredhaanNya... :)

belum pernah baca novel ni... maybe lisa akan ke kedai buku nak cari beberapa buku untuk bahan bacaan masa lapang :)
NurainSuperr said…
@lisa : Aah seronok sangat. :) Susah nak cari laki yg ajak isterinya bangun pagi untuk beribadah kepada Allah.
hehe, baca tau. memang sweet :)
Lisa Sheila said…
Inshaallah :) hee..
Lady said…
Best kee? xsuka bace novel.... hehehe
NurainSuperr said…
@lady : best , novel ni memang best ! Hihi. Sukakan lah :P
NurainSuperr said…
@cikpensil best kan? hihi

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?