Selamat Hari Lahir kepada saya

Assalamualaikum semua. Ya ya hari ini bersamaan 24 Disember 2012, adalah tarikh lahir saya. Wuu.
Ain rasa kali ni sambutan birthday yang agak membosankan.
Kenapa? Entahlah, mungkin sebab tak dapat bercuti lama. Mungkin juga sebab tak dapat makan kek, setiap tahun ain makan kek dengan keluarga. Uhukk :(
Tapi apa pun ain dah makan besar dengan family semalam. Terbaik lah : D

Kenapa mata sepet? Haha..

Weii sedapnyaaaa.

My mother and father :)
Memang banyak benda kelakar la yang jadi malam tu. Yang kelakarnya botol sos sampai ada 4 botol kat atas meja kami. Haha yang pekerja kat situ asyik bagi je botol sos sebab sos tu taknak keluar laa. Gedik betul kan !
Tapi apa pun alhamdulillah layanan waktu itu okay dan teratur. Sebab sebelum ni ain pernah dapat layanan yang tak berapa okay, weeiii rugi ja ain bayar "service charge" kalau servis pun tak memuaskan.
Kami makan kat Pizza Hut IOI Mall Puchong, and makan pizza Chicken Supreme dengan Hawaiian Chicken. Walaupun dah banyak kali makan perasa tu, tapi ain tetap tak jemu sebab jarang makan pizza. Mahal ohhh !
Ain makan 3 keping pizza (betul ke ? ) Sikit je, adik ain tu lagi banyak. Haha perut besar sangat :D



Nak tahu siapa yang wish paling awal kat hp? Okay, nama dia Sakinah. Orang kedua, adik wan. Dan orang yang ketiga AishahNadjwa. Hihi, thanks to them. Jadi Top 3 lah korang ye :P
Sebenarnya, ain mengharapkan wish dari beberapa orang ni. Tapi...hm..entah mereka ingat ke tak...
Dan, ain pun dah dapat hadiah daripada bfffffffff ain. Thanks thanks. Setiap tahun kami bagi hadiah kat satu sama lain. Dah terbiasa :)

Oh yaa, tadi juga ain ada lepak dengan Cik Jyra kita. Seronok oh walaupun sekejap je. Thanks Jyraaaaaa. Mwehehe. Nanti kita lepak lagi ye najeera. Dan kesian kat farahin, tak dapat join kami sekali
Trrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ain tak ada idea nak cakap apa dah.
Oh kat fb, ain terlupa yang ain buat birthday tu private. Patutlah tak ada orang wish. HAHA.
Padan muka kepada diri sendiri *yeayyy*

Ni kawan sekolah saya, muda setahun : D

Dia la orang pertama yang wish kat fb. Thanks dek ! Well, ain nak tidur esok ada kelas.
Tataatatataattatatatataaatatatattata.... :P

Hasil tangkapan gambar adik ain. Mana hilang tangan? Cehh *



Comments

Mas Zull said…
assalamualaikum...selamat hari lahir yer...;)
NurainSuperr said…
@mass zull. teerima kasih :)

Popular Posts