Keputusan Semester 1 (Kolej Matrikulasi Perak)

Assalamualaikum. Apa khabar semua?Sihat?
Hehe, rasanya dah lebih daripada seminggu ain tak update blog. Maaf ea. Tak ada cerita menarik.
Hah, ni ain update pun sebab ada cerita menarik. Tentang result PSPM 1.
Keputusan ni keluar masa 11/12. Amboi kenapa la dia tak buat masa 12/12. Cantik sikit tarikh tu. Senang ain nak ingat. kehkeh. Nak tahu keputusan ain? Hm okay laa. Capai target nak dapat lebih daripada 3.50 tapi...Tengoklah sendiri !


Tengok slip keputusan pun dah macam apa, haha. Ain memang ganas sampai slip jadi berkedut macam ni. Sains Komputer ain dah memang target A. Sedih bila dapat tahu kimia tak dapat A.
Soryy Miss Yvonne :( Masa hari exam kimia, ain demam teruk. Dengan selsema dan batuk lagi.
Lepas tu soalan exam tu susah sangat. Hmm, sedihnyaa.
Biologi pun ain target A, tapi tak ada rezeki nak dapat A nak buat camane kan. Matematik?
Syukur alhamdulillah ain dapat A- , sebab ain ni lemah math sikit. Hee.
But anyway, harapan nak dapat 4flat tak kesampaian. Congrate to all my friends.

Muka sebelum nak ambil result.
Oh itu saja yang ain nak cerita. K tata :)

Comments

Anonymous said…
akak, betul ke org ckp klu kolej matrikulasi mara- under mara ,soalan dia susah klu nak di compare dgn kolej matrikulasi-under KPM yg biasa?
NurainSuperr said…
not sure lah awak ..
Anonymous said…
salam.akak,subject sc comptr ney ssah x?blajar ape je dlm sbjek ney?
NurainSuperr said…
sem 1 best , sem 2 susah sikit. sbb belajar c++ (programing)
Unknown said…
Sis im from kmkn.kolej mara kuala nerang.time exam semua soalan sama je dgn smua matriks.takde beza pun. Susah tu ikut soalan.
Unknown said…
Sis im from kmkn.kolej mara kuala nerang.time exam semua soalan sama je dgn smua matriks.takde beza pun. Susah tu ikut soalan.

Popular Posts