Posts

Showing posts from 2015

Mencari sarung lengan/handsock dengan harga murah?

Image
Assalamualaikum!

*IKLAN*

Kepada sesiapa yang mencari sarung lengan / handsock murah serendah rm4, boleh lah ke link di bawah ini!

Instagam : @nurmisaashop




Facebook : Pemborong Handsock RM4



Nak lebih senang, whatsaapp je owner dia terus okay? )

Selepas 2 tahun.....

Image
Assalamualaikum w.b.t !

Dah nak dekat setahun lebih tak update blog! :o

Dan ain tak ingat dah siapa blogger yang dulu ain pernah melawat blog dia, komen kat blog dia dan lain lain. Huks.

SETAHUN LEBIH KOT ?!! Memang lupa lah. Maaf T.T

Apapun, alhamdulillah sekarang dah masuk tahun ke 3 di Universiti Tarbiyah Malaysia. Pantasnya masa berlalu...Rasa macam tak percaya dah masuk tahun ke 3.

Masih lagi diberi peluang untuk bernafas, untuk belajar, untuk menolong ummah (tak banyak pun buat) , untuk menjadi lebih baik daripada semalam, untuk bertaubat, untuk beribadah, untuk ni dan macam-macam lagi.

Masih lagi berada dalam kalangan golongan yang ditarbiyah, tetapi masih kurang skill untuk mentarbiyah orang lain tapi akan diusahakan.

Well, tarbiyah membuatkan kita kuat kat universiti ni.

Tanpa dia, tak mungkin kita jadi sekuat gini melawan benda-benda lagha, benda tak bermanfaat untuk dibuat sebab ada benda lain lagi yang kita kena buat!

Kita kata kita orang ISLAM? Kita kata kita ni MUSLIM?