Tahniah untuk keputusan UPU 2014!

Assalamualaikum. Maaf, ain jarang dah update blog disebabkan kekangan MASA.

Dan ain tak tahu nak update apa? Huhu.

Sejak dengar kata murobbi ni, nak update benda yang rasa macam tak berfaedah pun fikir banyak kali.

Bukan apa, setiap apa yang kita tulis di blog, walaupun mungkin tak ramai orang baca tapi...

Allah tahu, malaikat kanan kiri kita tahu T.T

Takpe, jangan risau. Ain akan cuba cari cerita berfaedah untuk dikongsi bersama.

Moga boleh mendapat "saham" dan boleh dibawa ke akhirat sana.

Untuk pelajar UTM Skudai, nanti akak akan update cerita-cerita menarik di sini.

Dan juga untuk bakal mahasiswa/i UTM Skudai yang dapat tawaran dalam Ijazah Sarjana Muda Biologi Industri, akan akak cerita dalam ni course awak macam mana okay?

Selamat malam. Nanti ada masa ain akan blogwalking ke sana ke mari ! kehkeh

Comments

Anonymous said…
Salam. Sy lepasan matrik 14/15. Skrg tgh tggu result pspm2 ngan upu. Sem 1 dulu dapat 3 lebih je and bawah 3.5 La. Upu sy apply comp sc kat utm as first choice. Agak ada possibility tak sy diterima bljr kat situ?

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?