Posts

Showing posts from June, 2014

Berhati-hati di luar rumah !

Image
Assalamualaikum!

Lama tak update blog ni, alhamdulillah akhirnya saya sudah habis tahun 1 di UTM Skudai !

Yeyy yeeyy, cuti untuk 2 bulan. Tanam anggur di rumah sajalah !

Okay kat sini sebenarnya ain nak nasihat sikit kepada awak di luar sana.

HATI-HATI BILA KELUAR RUMAH !
Lagi-lagi yang ada anak kecil. Tolong jaga anak awak baik-baik. Sekarang banyak kes budak kecil kena culik. Minta dijauhkan daripada kita semua. Kalau boleh jangan dibiarkan anak tu keseorangan..bawa saja dia ke mana-mana walaupun leceh sekali pun. Tapi tu kan anak kita? Kenapa nak mengeluh kan?

Teringat kata mak, mak tak pernah tinggalkan kami keseorangan atau suruh orang jaga. Bagi mak, biarlah mak yang jaga anak-anak dia. Tak mahu susahkan orang..

Hah sebab tu la kami susah nak berenggang dengan mak! huhu. Kalau abah dengan mak pergi kedai runcit pun kami akan ikut, sebab dah biasa !

Oh ya, tak lupa juga ! Kepada anak-anak remaja terutama yang perempuan pun kena hati-hati juga ! Banyak kes jenayah melibatkan remaja…

GIVEAWAY SAJE-SAJE

Image
HADIAH : MENARIK !!! TEKAN SINI UNTUK LIHAT..
TEKAN BANNER DI ATAS UNTUK JOIN !
NAMA : NURAIN ALAMAT : NO 4 , JALAN ANGGERIK 2, TAMAN PUCHONG PERDANA, 47100, PUCHONG, SELANGOR. NO TEL : 0173861035

Giveaway Cash RM350 by Emas Putih

Image
As-Salam
[Siala nak join sila tekan banner di atas]
Giveaway Cash RM350 by Emas Putih ini di anjurkan oeh Emas Putih dan disponser oleh Emas PutihNasibah KhushairyKasih Lestari Abadi Nor Farihan AyobNannie Isa , dan yangbaik .