Libresse menambahkan keyakinan anda !

Assalamualaikum.

Eh banyak pulak budak ni update entry tengah malam ni. Haha.

Ini je lah masa yang ada....Dengan line YES 4G yang lajuuuuuu sangat ni. Lagi la nak update macam-macam!

Hah, kali ni nak cerita pasal Libresse ! Siapa tak kenal kan jenama tuala wanita yang terkenal di Malaysia ni?Kalau ada wanita yang tak pernah dengar tentang Libresse taktau nak kata apa...Uhuk !

Okay, untuk pengetahuan semua... Libresse sedang mengadakan pertandingan ! Pertandingan di mana kita boleh menambahkan keyakinan semasa hendak ditemuduga. Kot?

Apa-apapun hadiahnya sangat la menarik..Semua gadget mahal-mahal uollls. Tak mampu I nak beli. Hanya mampu berangan dalam mimpi. Haha.

Siapa yang rasa berani dan yakin untuk masuk pertandingan ini, sangat lah ain galakkan !

Kita wanita nampak lemah, tapi sebenarnya power kot !

Tunjukkan ke'power'an anda dalam pertandingan ini !

Untuk maklumat lanjut sila ke http://www.livelibresse.com.my/shineon/welcome.php#zoom

Comments

Popular Posts