PTB : Rekabentuk tetikus yang unik

Assalamualaikum, ni entri bukan untu tikus ye. Kekeke, ini untuk tetikus. Tahu kan?
Ada pelbagai rekabentuk yang agak menarik dan pelik rupanya tetikus ni. Kat Malaysia ni Ain jarang lah jumpa yang pelik-pelik. Haha okay..

Saksikan lah !

1) Inflatable Computer Mouse

Kalau tak ada ruang nak letak tetikus dalam bag, ini diaaa rekabentuk tipis yang sesuai untuk anda jimat ruang !!

2) Mus2 Computer Mouse
Ni memang smart, tapi macam tak selesa je nak guna
3) Body Computer Mouse

Geli -.-
4) Real Mouse Computer Mouse

Siapa punya idea lah ni..
5) Hand Grenade Computer Mouse

Memang gempak rekabentuk ni !!

Jadi, adakah anda berminat dengan rekabentuk di atas? Haha. Tetikus macam tikus betul pun ada. Huhu.

SUMBER : http://www.toxel.com/tech/2009/06/04/14-unusual-computer-mouse-designs/


Comments

Popular Posts