Soalan CepuEmas daripada blogger Amirah Azemi


11 soalan daripada cik yang molek ni :


1. Apa pendapat korang tentang aku ?:)

Awak comel. Awak cute. Awak kelakar. #setelah membaca entry anda. Haha.

2. Jelaskan 3 tempat pelancongan yang korang rasa sangat2 nak pegilahh


*Mekah. Nak buat umrah dan haji. kat sana banyak juga tempat menarik :)
*Australia. Kat sana ada kangaroo dan koala yang sangat comel  .
*Thailand. Ada pantai yang sangat cantik.


3. Namakan satu bahasa asing yang korang nak sangat belajar dan kenapa.

Mandarin. Sebab nak tahu apa yang orang cina ni cakap. Kalau kena kutuk, dapat la kesan awal. Kahkah.


4. Apa yang korang rasa dalam diri korang yang korang patut buat penambahbaikkan

Kena ikut apa yang Allah suruh, tutup aurat. Dan kena insaf, supaya tak ulang kesalahan yang sama.


5. 11 barang kegemaran yang korang ada dalam rumah korang SAHAJA.

*Beg
*Laptop
*Handphone
*Al-quran berwarna pink
*Koleksi tudung
*Skirt
*Kasut flat
*Hadiah daripada kawan
*Baju
*Kamera
*Bantal busuk. Haha 


6. Post satu gamba yang korang paling suka







7. Suka tengok iCarly , Big Time Rush , Zoey 101 , Victorious , Zack and Cody , Wizard and Weverly Place? seppp ! kita samalahhh

Haa cerita apa tu? 

8. Tarian tradisional yang korang nak sangat menari.

Tak pernah terfikir. Haha.

 9. Satu jenis kediaman impian, terangkan ciri2 kediaman.

Rumah ada banyak bilik, ada swimmig pool, ada taman yang indah. Ada tempat parking kereta yang luas, ada dapur canggih, ada bilik tv yang macam pawagam, ada perpustakaan mini. Wuu.


10. Kalau korang bangun pagi , apa 4 benda yang korang akan buat dulu

Solat, makan, tengok tv, basuh kain. Heh.

 11. Pernah dating ? hehehe

Pernah. Masa zaman tak sedar diri dulu. Now, tak ada dah :)


Okay dah jawab soalan awak. Hehe.

Comments

Yumida Huda said…
yumida pun tringin nak blaja bahasa cina..mandarin..senang nk apply keje
NurainSuperr said…
@yumida :

yup, betul tu. Senang nak apply kerje memandangkan company besar ramai cina yang pegang.
amira azemi said…
wah samlah kita nak blaja mandarin jugak :) and reason dia pun sama. btw, thanx ye jawab soalan kite :D
NurainSuperr said…
@amira : hehe kan? kadang-kadang dorang ni bukan leh caye sangat -.-

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?