Program Amal Baju Raya Project





Assalamualaikum.

Ain nak share satu program amal ni.

Anda boleh menderma baju-baju kurung tepakai yang dah tak muat atau dah taknak pakai kepada mereka. Tapi dengan syarat baju tu masih elok lah.

Janganlah bagi yang dah koyak rabak -.-

Tapi kalau anda tak dapat nak bagi kat mereka pun. Awak boleh bagi kat rumah anak-anak yatim yang berdekatan dengan anda.

Mereka sangat memerlukan baju raya, walaupun tak dapat baju raya yang baru-baru atau yang glamer-2.

Bagi mereka, baju yang kita beri tu walaupun dah dipakai sebelum ni, mereka anggap jugak macam baju baru. :(

Apa-apa info boleh ke facebook Baju Raya Project.

Terima kasih.

Comments

Popular Posts