Kek Batik yang tak berapa nak menjadi.

Dah dimakan :D
Assalamualaikum. Selamat pagi.
Semoga jerebu di tempat anda sudah semakin berkurangan la ea. Hihi.

Ye, semalam Ain tak kerja. Jadi untuk mengisi masa lapang, ain telah membuat kek batik memandangkan inilah yang senang untuk dibuat dan tidak mengambil masa yang lama.

Haha, haaa tu lah gambaq kek batik ain. Dah dimakan oleh mak abah ain pun. Coklat tak menjadi sngat sebab rasa macam koko yang lebih. Ada rasa pahit-pahit manis. Haha. Makan je lah kan.

Lepas ni ingat nak buat agar-agar pulak lah. Hm kalau rajin :P

Comments

Shakirah Rosli said…
kite pun pernah gak try sekali buat keke batik. then hampeh tak jadik sgt pun. tapi habis gak semua org makan sbb coklat kan. sedap aje hihi
nuha ahmad said…
wah sedap tuu. sye suka kek ni.
btw sye singgah ^^
HafRizah Sweet said…
assalamualaikum ain...wahh sedapnye kek batik tu..hihi.... teringin plak nak rase.. :)
Nana Liena said…
lama kita tak singgah sini kan..hehe.. lupa.. lol..

tak apa..praktis lama2 menjadi la..hee..kita dlu buat pun lembik semcam..something wrong la tu.. ^^
anak ayah said…
salam ziarah ^_^

untunglah taw buat, dpt kte ni.haha! harapkan ibu je yg buat.kte tlong mkn je. ngeh :p
shafiq said…
ala takpe ah tu , try lagi :D
Nur Amanina said…
Nak ! hehehehe. Salam Ramadhan ^^
aien hermionie said…
semalam baru mak long aien kasi untuk berbuka..
tiey smilez said…
Dah ok tu, cuma await gelap sangat? hehe
combi said…
nampak sedap..woot woot~
tenku butang said…
coklat apa yea awk guna? saya selalu guna milo je pun dh sedap.. nmpk sdap tu.. bak sikitt
Puteeeeri said…
Waaaa lapar gilerrr tgok pagi puasaaa nii --'
NurainSuperr said…
@shakirah rosli :

yeah, ni pun tak jadi sangat. tahu takpe, ain siap makan coklat yang ada kat tepi-tepi periuk. Bagus kan :P
NurainSuperr said…
@nuha ahmad :

Hehe saya pun. thanks singgah !
NurainSuperr said…
@hafrizah :

waalaikumussalam kak, nak rasa? meh datang time raya :P
NurainSuperr said…
@nana liena :

ye tau takpe, kita menanti comment daripada awak :P

Yup, takpe lama-lama nanti inshaallah ain buat sedap lagi
NurainSuperr said…
@anak ayah :

Alaaa, ini jelah yang tau pun :P
Takpe, air tangan ibu lagi sedap !
NurainSuperr said…
@shafiq :

Next time ! rajin, buat lagi lah, malas tak buat buat :P
NurainSuperr said…
@nur amanina :

Meh datang rumah :P

Slam ramdhan juga !
NurainSuperr said…
@aien hermionie :

Wahhh, mesti sedap tu !
NurainSuperr said…
@tiey smilez : aha, maybe sebab guna koko kot .
NurainSuperr said…
@combi : hmm nampak je, tapi rasa tak da lah power T.T
NurainSuperr said…
@tenku butang : saya guna koko dan milo. hehe. nah nah :P
NurainSuperr said…
@puteeeri :

Laa awat p tengok pagi puasa ni ? haa kan dah lapaq.

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?