Tsunami Baju - Derma Baju di Festival Hari Belia 2013



Kepada yang berpeluang pergi ke putrajaya pada 23-26Mei ni sempena Festival Belia Putrajaya 2013.
Kalau anda ada baju lama, tudung lama, kain lama , yang tak muat atau dah tak pakai, tapi masih elok lagi untuk dipakai oleh orang lain. Silalah derma kepada Mercy Mission Malaysia.
Pakaian yang telah didermakan oleh anda akan di sumbangkan kepada orang-orang yang memerlukan.
Senang kan?
Kerjasama anda amat dihargai.

Sila sebarkan !

Untuk maklumat lanjut, sila pergi ke laman web yang tertera di Banner di atas.
Terima Kasih.

Comments

Bahrain Ramlan said…
nak sangat bagi baju semua yang tak pakai lagi tp masih nampak baru....tp jaub plak...kalo bg kat anak yatim demand pulak taknak yang terpakai..choii..
Nana Liena said…
wuu.. kita tak dapat pi..teringin nak pi..huk huk.. tsunami baju..hehe..bagus juga buat mcm ni..daripada kita buang baju2 yg tak boleh dipakai..mmbazir ja kan
NurainSuperr said…
@pemilik secebis : Kan? Interesting oh event macam ni.
NurainSuperr said…
This comment has been removed by the author.
NurainSuperr said…
@Bahrain Ramlan :

Hehe, la yeke? Anak yatim kat Tempat ain dia tak kisah, dia terima jaa.
Kalau nak hantar jugak boleh, tapi hantar ke HQ dia yg kat damansara. Tak silaplah ^^
NurainSuperr said…
@Nana Liena :

hihi kan. betul, taklah membazir p buang kat tong sampah.
muja said…
kalau dekat mmg dah pergi dah,, mmm,, follow here :D
Ieyra Ghani said…
saya dtg follow sini :)

54 Pemenang GA dicari ^^ JOM RAMAI RAMAI JOIN DAN MEMERIAHKAN GIVEAWAY NIE ^^


http://leprecious-nineplus-two.blogspot.com/2013/05/first-giveaway-by-nurin-aireen-ieyra_24.html

Nina Maslizza said…
nk try cari la buku Rasulullah s.a.w. Doctor tu

Popular Posts