Review Blog


Assalamualaikum. Haaa so kali ni ain nak review blog mereka ni. Thanks sebab bagi link.
So ni review untuk 5 blog. Dan semua blog ni comel-comel belaka termasuk tuan dia. Hihi.


http://kisahgadisketawa.blogspot.com/

-owner dia comel dan muda setahun daripada Ain.
-Blog dia ringan and loading pun cepat
-Simple ! Ain suka.
-Header dia pun simple, tapi tetap cute. hihi
-Arrangement kat sidebar okay, tak padat.
-Follower pun ramai tuuuu !
-And ada entry yang menarik :)

So awak kena baca, terjah dan follow blog Aina ni ! Okay!

http://fazleenkamarudin.blogspot.com/
 -I call her Kak Leen sebab dia tua daripada ain hihi.
- Blog kak leen memang sentiasa comel daripada dulu sampai sekarang.
-Tengok tu gambar dia, smart kan?Kikiki.
-Okay, kat bawah tu ada chatbox. Jemput-jemput tinggalkan link anda kat situ.
-Follower kak leen pun ramai naaaa. Jadi pi la tambahkan follwer kak leen ni tau!

Segera ke blog akak cantik ni yaa!

http://renyukrenyuk.blogspot.com/
-Nama diberi Husna Hamizah. Dan kami sebayaaaa! Ex-matrik jugak pulak tu!
-Blog nya simple, and warna pink. Warna favourite Ain. Kikiki
-Siapa-siapa nak tahu pasal kolej matrikulasi Negeri Sembilan sila pergi ke blog ni yaaa!
-Blog ni jugak ada CCTV, jangan main-main tau :P
-Sila tambahkan follower Husna ni yaa :)

Okay, terjah blog ni sekarang!

http://nanaownlife.blogspot.com/
-Blog dia menenangkan jiwa , sebab berwarna biru. Hihi
-Simple, tapi isi padat! Selalu ada entry menarik. Peewiiiit.
-Follower nana ni tak sampai 1000 lagi, jadi tolonglah cukupkan ea! Hihi #promote
-nana juga ada menyediakan freebies untuk anda.
-And Nana ni kaki komen, kat mana-mana ja mesti ain nampak Nana Liena komen kat post orang. Rajin kan dia? So sebab tu la korang kena follow nana ni :)

Apa tengok-tengok? Cepat terjah sekarang !

http://yayaomeyy.blogspot.com/
 -Tengok, warna pink lagi kan? Hihi comel !
-Header simple, tapi bagi ain ada kecomelan di situ
-Apa yang ain suka sebab dia letak *I <3 Malaysia* kat atas sebelah kiri tu. Wahh bagus adik ni. Akak pun tak letak tau :D
-Kat bawah tu ada tabung Najihah ni, sila klik setiap tabung tu yaa. :D
-And sila-silalah tambahkan follower Najihah ni okay?

Cepat terjah sekarang !!!

Note : Kebanyakan blog berwarna pink. Ramainya suka warna pink ni :D

TheEnd.

Comments

Nur Najihah said…
thanks akak.. :)
Nana Liena said…
dalam banyak2 pink..ada juga biru terselit..ahakss...thanks yea dear.. :)

fuh..entri latest tu printscreen..hehe..malu titew..
thanks juga promotekan..hehe..

btw..kita kalau rajin rajin la komen..hehe..kalau tak silent reader je..huhu
NurainSuperr said…
@Nur Najihah : sama-sama :)
NurainSuperr said…
@Nana Liena : Hihi, tau takpe. satu je biru :P
jadi silent reader pun takpe. hihi
NurainSuperr said…
@Fazleen : sama-sama ! :)
Mia Liana said…
jommm terjah mereka....

Popular Posts