Pesta Buku Selangor (24MEI-3JUN2013)


Assalamualaikum. Ya Allah, maaf sangat sebab beberapa hari ni menyepi.
Line internet sangat la slow :(

Inshaallahm ain akan followback yang mana dah follow ain tu. And jangan lupa join GiveAway yang ain sponser :)

Okay, hari Ahad lepas , ain dan keluarga pergi ke Kuang. Ada majlis perkahwinan, kakak angkat ain yang jemput. Memang meriah! Heh.

Abang kepada kakak ain tu Kapten. Jadi dapatlah tengok Adat Silang Pedang.
Wahh walaupun sekejap je, tapi sangat best ! Nak kahwin dengan Kapten jugak boleh tak?Haha.
Best oo tengok dorang buat musik tu.


Pengantin dah lalu bawah pedang Kikiki


Haa so amacam? best tak tengok adat silang pedang?Ehem, ada yang kacak antara 6 orang tu.
Haha, gatal ain ni. K dah dah.
Lepas dah tengok pengantin bersanding, ain pergi ke rumah nenek dulu.
Lepas tu baru pergi Shah Alam.

Pesta Buku Selangor ni kat SACC. Sebelah SACC Mall.
Ain rasa siapa yang tak pergi Pesta Buku Antarabangsa kat PWTC haritu, baik anda pergi ke sini. Tak sesak sangat, and boleh pilih buku lama-lama.

Hah , kat sini booth yang menarik ain adalah semestinya Karangkraf !
And ain jugak pergi ke booth Lejen Press. Buat pertama kalinya, ain dengar pasal Lejen Press ni.
Ain sempat jugak beli satu novel dari situ, dan ternyata mmg sangat menarik.

Hi, ni mak saya dan saya. Excited you know !
15% diskaun, mana nak dapat kan?
Tak sempat pergi sini T.T
Tak terlalu padat.
No caption -.-
Komik :0
Banyak kan buku? Hihi
Kalau nak buku keagamaan, banyak sangat kat sini ^^
Salah satu buku yang saya beli ^^ BEST woo !

Okay, so apa lagi mari-mari beramai ke Pesta Buku Selangor ^^

Comments

Nana Liena said…
kita pun pernah tgk istiadat kahwin mcm tu..lalu bawah pedang..sangat cool heh..! hehe.. btw..best ke SAcc mall..kita tak dapat pi..hui..tak ada rezeki..kalau tak mmg dah borong sakan..hehe
Izzuddin Fauzi said…
Macam best ke kawin bawah pedang...
Dulu masa pak cik ezzatie kahwin pun, merasa tengok pedang bersilang-silang. Best gila =)

Btw, nak minta tolong =)

Saya ada join contest ni dan saya harap awak dapat tolong ;
1. Wajib follow http://fb.me/miraaahussin
2. Like gambar saya https://www.facebook.com/photo.php?fbid=388357771279860&set=a.377229559059348.1073741830.100003169228256&type=1&theater
bestnya ain dpt pi pesta buku selangor... syangnye sy tak berkesempatan nk pi sne..huhu
PerenLee said…
Uish...macam raja kahwin je...kelas r...
shafiq said…
haha , amboi , sibuk 2-3 hari ni ,
Izzati Amira said…
whoahh, jelly tgok dia dpt pergi pesta buku.. teringin sgt nak pergi, tp belum berpeluang lagi...huhu~
Miss Sue said…
dtg follow sini..jom singgah sini pulak
http://ordinarygurl-sue.blogspot.co.uk/2013/06/study-tour-in-london.html
cik amal said…
mcm best..
amal follow sini
Mas Zull said…
assalamualaikum ...wah bestnya pi pameran buku banyak buku tu kat sana...:)

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?