Hotlink - Social Edition


hotlink_wf2_social_pack



Assalamualaikum. Yeahh, Hotlink ada starter pack yang terbaru. And yang ni khas bagi sesiapa yang suka online twitter, facebook, whatsapp, blogger, youtube dan banyak lagi. Terutama yang mana pakai smart phone tu. Lagi lah best kan nak surf internet ?



Awak boleh akses ke whatsapp, facebook dan lain lain tanpa had. Seronok kan?
Yaa memang seronok. Lagi lagi remaja macam kita, online tiap tiap hari. Lewlls~

Banyak kelebihan bila anda menggunakan Hotlink special edition ni. Starter pack ni bagi 50MB untuk awak surf internet, RM 5 topup permulaan dan online social networking macam facebook, twitter dan lain saja tanpa terhad.
Dan hotlink sentiasa menyediakan caj yang terbaik untuk pelanggannya.

Untuk maklumat lanjut, sila tekan link ni. Hotlink Special Edition.

Comments

tarrappappa laa said…
bil ke ape ni kak? ke rm5 utk sehari? mcm hot tiket ke?
NurainSuperr said…
ni kena beli and macam beli number baru, akak pun tak pasti, cuba tengok kat link hotlink.
NurainSuperr said…
ni kena beli and macam beli number baru, akak pun tak pasti, cuba tengok kat link hotlink.

Popular Posts