stresss atau steraihhh?

Assalamualaikum. Lama dah ain tak update blog, tak ada masa sebab banyak sangat aktiviti dan assignment dan kuiz dan sebagainyaa.

 Hah, entri sebelum ni ain ada cakap nak bagitahu result kan ? Okay result ain tak ada lah hebat sangat. Sebab memang tak hebat pun haha. Okay sila tengok result di bawah.

BIOLOGY?!!!!
Okay, kenapa biology ain dah makin menurun. Nak tahu tak, masa UPS 2 ni, soalan bio punyalah senang. TAPI ramai tak dapat skor sebab kami ni terlalu rajin p baca bahagian yang susah sampai tinggalkan BASIC biology tu. Rasa nak menangis tapi kita ni gentlewomen, nak nangis pun pikiaq 10 kali.

Maaf ye puan hidayani, inshaallah untuk PSPM @ final exam. I will do the best ! chaiyok chaiyokk. Hidup biology ! Haha.

Okay dah dah, sekarang nak cerita pasal aktiviti yang ain join bersama roommates. Explorace terhebaq dan terkejam di duniaaaaaa...Kami penat sangat aih. Turun naik bukit and turun naik tangga yang agak tinggi jugaklah.

Ini la ekspresi muka kami masa nak pergi daripada satu checkpoint ke checkpoint yang lain. Sorang sakit perut, sorang sakit kaki and sorang lagi sakit-sakit. Memang tak larat. Ain boleh cakap yang explorerace ni menyeksakan. Malas nak cerita, sebab cerita dia panjang sangat. Tapi kepada koorang yang bagi task susah nak "MAMP..." tu, terima kasih sebab tak berhati perut. Korang ingat kami ni TOUGH macam lelaki ka?

Haih balik ja daripada aktiviti tu, nak kena mengadap buku lagi. Steraihhhh aihh!


#dalam banyak-banyak subjek, sn comp dengan kimia paling seronok nak buat kerja :P

Comments

Shakirah Rosli said…
Apepun, ain goodluck ^^ Goodluck jugk utk spm '12. spm'12 kan? hehe doakan kite jugak ^^v
miLa saim said…
stresss..!! (versi gary runningman) huhu...tibe2 tringat kat gary..hehe
Nana Liena said…
hehe..tak apa..nanti2 cuba lg dapatkan A dlm bio.. ^^
tenku butang said…
singgahbalas disini..

waaa.. terror lea 2 result u dear! tahniah n good luck utk akan datang tau!
Anonymous said…
akak..sy ni bru dpat twran matrik perak..sy nk tanye ckit..modul belajar kite..kite pilih ke ataupun dyeorg dh bg siap??
NurainSuperr said…
@nana liena inshaallah :)
NurainSuperr said…
@tenkubutang ehe, tak terer mana. inshaallah :)
NurainSuperr said…
@anonymous : modul dia dah bagi siap-siap. tapi dalam masa minggu orentasi, ada sehari tu dia akn buka penukaran modul. tapi kena fikir betul2 sebelum tukar modul okay :)
akak dulu dpt modul 1 tp pastu tukar modul 3
Anonymous said…
sush ke modul stu ni?? pe cite2 akak...sje je nk yaw..hehehe
NurainSuperr said…
@anonymous haaa bergantung pada orang. hihi akak taknak ambil physic tu akak tukar :)
akak tak kisah na jd apa, tp akak nak ambil bidang bio atau IT.
Anonymous said…
akak..mcm mne akak stdy kimia..bg la tips ckit..hehe
NurainSuperr said…
@anonymous haaa kimia? EHE, akak takda tips sgt. Tapi kalau belajaq organic chemistry, kena belajar pakai mind map. Yg lain bykkan buat latihan.

Popular Posts