Pembedahan tikus yang comel

Assalalmualaikum.
Fuhh, ain jarang dah nak update blog sekarang ni. Ada lagi beberapa minggu je lagi nak final exam. Fuhhh.
Haa, minggu lepas ain ada buat experiment. Bedah tikus ! Hihi, mula-mula rasa takut juga kalau-kalau terpengsan ke bila tengok tikus tu. Tapi bila dah pegang tikus tu, ain jadi excited !
Kami (ain dan rehan) dapat tikus kecil je, dan betina. Comel gilaaa!


K ni lah organ dalaman tikus ni. K sebenarnya ain memang tak sampai hati nak bedah tikus ni, tapi sebab belajar kan. Terpaksa lah :'(
Maafkan kami tikus!
Okay, aktiviti pada hari itu berjalan dengan lancar. PERFECT! hehe.

Mrs Zorro :P

Usus tikus tu saaaaangat panjang !

Half of my classmate :)

Comments

wahh. kesian kat tikus tu.
Mas Zull said…
assalamualaikum...dah belajar kena juga lakukn...;)
niat belajar takpe. nnt bole jd doktor bedah org pulakk kannn. uhuhu. comel kan jantung dia. kecik je. haritu mmber terpotong kapilari darah habis memancut darah.
NurainSuperr said…
@zayani nak buat cmane terpaksa bedah :(
NurainSuperr said…
@mas kak, waalaikumussalam hm tau takpe
NurainSuperr said…
@sha a'ah :) hehe tak berani na jd doktor ;p jantung dia mmg comel, hihi. haa kalau dh tgok organ dia yg lain takpelah, bolehlah ptong kapilari darah.

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?