UPU Fasa pertama.

Assalamualaikum. Selamat malam dan selamat mimpi indah!
Hihi pada yang tak tidur lagi jangan tidur, banyak bunyi mercun malam ni. Gong Xi Fa Cai x)
Oh akhirnya, ain berjaya mengisi borang UPU. Alhamdulillah :')
Sejam ain fikir nak ambil course apa. Dengan mak ain sekali. Ayoyo.
And inilah keputusan yang ain buat untuk fasa 1. Fasa kedua boleh ubah lagi. Hihi.


Overall, kebanyakan ain ambil bidang IT hihi. And ada tersesat dietetik. Itupun antara course yang ain minat. Menarik kan? :P
And universiti yang ain nak sangat pergi ialah Universiti Teknologi Malaysia(UTM).  Dah minat kan nak buat macam mana. Then, paksu ain pun pernah belajar kat situ, jadi ain pun nak ikut dia ! So lepas habis final exam untuk last semester, kena kemaskini lagi. Okay, ain harap result okay lah. Amin.
Yang mana belum isi upu tu, baik isi cepat sebelum korang terlupa ! Terutama yang duduk hostel tu, nanti busy dah dengan study , takut tak sempat nak isi borang upu pulak kan.
Okay xoxo.

Comments

Badrina Ibtisam said…
Semoga berjaya ya kak! n_n
Shakirah Rosli said…
awq mmg minat sains komputer ae? saya pulak amek sains hayat n pergigian ^^ btw goodluck !
NurainSuperr said…
@shakirahrosli memang minat heks. wahh bakal doc :)
^^eKaTiKaH^^ said…
eh, UTM.. kite belajar kat utm. tapi utm kL. kalau Degree kat utm Skudai..hee
Shakirah Rosli said…
insyaAllah amiiin^^

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?