Review Product : Sincerelybyus Shawls

Assalamualaikum..Hi hi kat awak yang tengah stalker tu. Mwehehe.
Okay, kali ni ain nak bagitahu yang ain dah beli tudung kat Sincerelybyus Shawl !
Wuhuu, ain berpuas hati dengan tudung yang dibeli, memang best. And lagi satu it is custom made yaa you'alls. Memang mereka buat sendiri.

Okay, kalau rasa nak beli p order cepat k. In shaa allah lepas ni ain akan beli tudung kat situ. Sebab design dia lawa, and harga pun berpatutan. Jadi tak rugi beli :)


Comments

nabila biela said…
yke??ley try usha nih..hehe
NurainSuperr said…
@nabilabiela hihi usha dan beli tau, harga berpatutan :)
Cik Sweet Pea said…
uiks....bagus2...new place for me to buy
wahhhhh......suka wanita muslimah..keep it up :) teruskan !
btw,ain nih student kolej matrik perak batch 10/11 ker ???eman dulu pon kmpk gak...PST ke?
haahaa..bnyak tnya plak.... :)
NurainSuperr said…
@ciksweetpea haaa,cubalah membeli belah di sana :)
NurainSuperr said…
@aimanfanboyk-pop hihi in shaa allah, ain akan teruskan :) eh tak ain batch 2012/2013 hihi
NurainSuperr said…
@andreasafz tudung tu comel kan? :P
misz nik ecah said…
Ain! nak sangat try satu tau. kenapala butik tu jauh :(
NurainSuperr said…
sekarang dia dah bukak butik kat bangi. hehe. lagi lawa tudung tudung dia sekarang :)
misz nik ecah said…
haa. tu la. kenapa tak nak bukak kat kedah ke johor ke. heee. geram :D

Popular Posts