Nak course apa untuk UPU?

Assalamualaikum. Wuhuu, hi hi semua. Selamat petang.
Haaa budak budak sekolah mesti seronok kan, esok dah start cuti sampai la ahad minggu depan.
Hihi, okay sekarang ni ain dah pening tak tahu nak ambil apa untuk degree nanti.

Adudu, ain nak ambil bidang sains sebab ain rasa dah jatuh hati dengan sains. Padahal dulu mati mati benci sains. Huu, sekarang dah masuk matrik baru terasa yang sains itu indah *haha


Okay sampai lepas page ni je ain dah tersangkut. haha, nak kena  isi cepat ni. Selasa nak balik matrik dah. Mak abah tolong kakak :(

Comments

EYJA MASLIZA said…
Yang, saya tag awak untuk join GA yang ada hadiah peplum :)

http://eyjamasliza.blogspot.com/2013/02/first-entry-for-first-ga.html
NurainSuperr said…
@eyjamasliza hihi okay :)

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?