Apabila pelajar sains membuat Origami

Assalamualaikum semua. Selamat tengah hari. Salam Jumaat !
Yeyy, harini baru ain free untuk update cerita. Hihi, Okay. Dah tajuk cerita pun pasal origami kan.

Nak dimulakan cerita , masa tu hari Ahad. Hari ahad ni biasanya kami satu bilik study atau buat kerja yang lecturer bagi. Ahad lepas, ain cadang nak belajar Biology, tapi lepas tu terasa malas. Jadi, ain pun online laa kejap.Then yg lain pun stop bukak buku, otak dah tepu. haha, and layan movie Pitch Perfect : D
Ain dgn Aimi buat origami berdasarkan video yang aimi download, ezzny dgn krisho layan movie : D

Haa tengoklah, ni lah hasil origami Aimi dan Ain !

Katak yang comel :P

Hasil katak buatan kami !

 aimi yang buat baju-baju ni...
Haha rasa pelik kan bila budak sains buat origami ni. Memang la matrikulasi ni masa sikit, tapi kena pandai-pandai la bahagikan masa. 24jam belajar bosan kot, jadi kena la cari aktiviti lain yang dapat melepaskan tension ni. Haha k itu saja. Tataaa : D

Comments

Aina Areen said…
waaa :) comelnyaaa >.< hahaha
tieqa said…
Wahhhh :O hahahaha comel betul >< banyak nya origami baju tu xD
NurainSuperr said…
@aina comel kan? hihi
NurainSuperr said…
@tieqa hihi tu laa rommates la rajin nak buat :P
NurainSuperr said…
@tieqa hihi tu laa rommates la rajin nak buat :P
^^eKaTiKaH^^ said…
alahai, comelnye origami dye.. ajar kite buat boleh? :P
Tinta Lana said…
Salam.

Ain,comel plak la akk tgk baju tu! >_< buat guna mcm2 warna mesti lgi comey kan ^_^
onie said…
pastu gantung kat bilikkkkkk,aummmmm
miss fluffy said…
comel2 origami dia..hihi :)
sabella mohamad said…
wahh pandainya akak ber-origami ! bella salu suruh abang tolong buatkan . nak buat sendiri , tak pandai . hihi
Nana Liena said…
kreatif..lama tak buat origami..hehe..
chocolate lover said…
comeynye...
hahaha...bgus2...time sy dlu duk layan vdeo korea...bley try ni..coz tersngt bsan coz cuti yg pnjg sblm dpnggl untuk bekerje..^_^

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?