Ada apa dengan hari jumaat?

Assalamualaikum. Hah, ada apa dengan hari jumaat?
Hihi well hari jumaat adalah hari yang penuh rahmat kan.
Tapi di sebalik itu, hari jumaat juga adalah hari yang paling menyeronokkan untuk semua manusia kat dunia ni kot ?
Haha terutama pelajar sekolah dan juga universiti.

Bila habis kelas je, terus fikir nak tidur lah, nak buat itulah inilah...Kan?
Macam ain juga, bila habis kelas je hari jumaat mesti lepastu nak online, tengok movie. Hehe.
Tapi kadang-kadang tak sempat pun nak buat semua benda tu sebab kerja banyak sangat T.T
So pada waktu malam jelah ain online hihi. Kalau masa kat sekolah menengah dulu setiap masa ain online. Now kat kolej dah jarang.

Hari jumaat hari paling malas sikit nak buat kerja rumah. Haha.


Hari jumaat juga hari paling ramai orang tidur lambat. Kat hostel ni pukul 1-2 pagi tu pun masih ada lagi yang bising-bising. Lol, kami takut jadi benda lain ja -.-

Comments

Mohd Fauzli said…
Hehehehehe... sama lah kita... jumaat kuliah pendek kan....
xila dot said…
kalau hostel sampai subuh la jaga baru rare hee
sherotpetot said…
kat kedah ni jumaat cuti, memang tak merasa lah kelas habis awal. hari-hari kelas sampai ke petang -.- huhu
Cik Pensil said…
hari jumaat saya sangat busy hingga ke malam -_-"
faie mohamad said…
sy xde kls hari jumaat.. hehe.. hari isnin pun xde ^^ best sesangat hihi

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?