Tak sangka dah 19 tahun

Assalamualaikum semua. Lamaaaa tak update blog, tak sempat. Busy sangat oh :P
Dah masuk tahun 2013, tahun baru. Umur pun dah meningkat jadi pemikiran pun kena lah matang sikit. Tahun depan ain nak masuk 20 dah. Ya Allah kejap je kan.
Tahun ni last sem dekat matrik perak ni. Alhamdulillah, I can survive. Masa kat sekolah dulu, pemalas. Datang sini, ain jadi rajin. Eh ye ke? Haha..
And yang paling tak sangka, ain boleh bawak subjek dekat matrik ni. Alhamdulillah again :)

Ohh terima kasih kepada yang wish ain hari tuu, masa hari lahir ain. Hehe. Nak tunjuk sikit lah orang yang wish kat fb. Tapi yang terpilih je laa :P

My Abah and adik.

One of my geng at school : D
My besfriend :*


My sempoi bestfriend :*

My cousin :)
Hehe ada je lagi orang wish tapi penat nak screen capture satu-satu :P Thanks to all my facebook friends. Love ya <3
Hmmm, anyway ramai yang cakap tentang azam baru.. Lol, azam lama pun tak tercapai lagi apetah lagi azam baru. Haha.

AZAM 2013
  1. Nak berubah dan berubah menjadi yang lebih baik.
  2. Nak dapatkan pointer melebihi semester 1.
  3. Nak buat online business sendiri dengan my partner :p
  4. Nak belajar memasak, dah lama tak tengok kuali. Ahaa.
Sebenarnya ada lagi tapi tu jela yang ain bagitahu :P
Oh okay, lain kali ain update lagi.Sebab nak study ada kuiz kimia dengan math minggu ni.Ayoyo :P
Salam sayang daripada Ainn Ketodd :P

Comments

mizahhazel said…
oh happy belated birthday :) may Allah bless.
NurainSuperr said…
@mizahhazel thanks mizah :)
Cikgu Ma said…
nnt dah masuk degree, sem 1 at least kena score 3.0...seriusly cakap...bila sem 1 dapat 2.9 kebawah, sangat susah nak naik cgpa bila dah naik sem seterusnya...sekadar tips dari pengalaman ^_^

salam maulisurrasul ^_^
NurainSuperr said…
@cikgu ma : hm yeke, in shaa allah ain akan buat yang terbaik :) thanks !

Popular Posts