Posts

Showing posts from January, 2013

Tak sangka dah 19 tahun

Image
Assalamualaikum semua. Lamaaaa tak update blog, tak sempat. Busy sangat oh :P
Dah masuk tahun 2013, tahun baru. Umur pun dah meningkat jadi pemikiran pun kena lah matang sikit. Tahun depan ain nak masuk 20 dah. Ya Allah kejap je kan.
Tahun ni last sem dekat matrik perak ni. Alhamdulillah, I can survive. Masa kat sekolah dulu, pemalas. Datang sini, ain jadi rajin. Eh ye ke? Haha..
And yang paling tak sangka, ain boleh bawak subjek dekat matrik ni. Alhamdulillah again :)

Ohh terima kasih kepada yang wish ain hari tuu, masa hari lahir ain. Hehe. Nak tunjuk sikit lah orang yang wish kat fb. Tapi yang terpilih je laa :P





Hehe ada je lagi orang wish tapi penat nak screen capture satu-satu :P Thanks to all my facebook friends. Love ya <3
Hmmm, anyway ramai yang cakap tentang azam baru.. Lol, azam lama pun tak tercapai lagi apetah lagi azam baru. Haha.

AZAM 2013
Nak berubah dan berubah menjadi yang lebih baik.Nak dapatkan pointer melebihi semester 1.Nak buat online business sendiri dengan my …