Selamat Datang Semester 2.

Assalamualaikum semua. Maaf lama dah tak update blog. Almaklumlah semenjak masuk semester ke 2 ni makin sibuk. Masa minggu pertama masuk pun dah banyak assignment. Perghhhh. Stress sikit la. Haha. Apapun semester ke 2 ni memang best sebab jadual kami sangat la best : D

Haha, semester 2 punya softboard. :p

Tengok la hari selasa, kami balik pukul 1 :p
Hehe sebab tu kami rasa bersemangat nak belajar sem ni. Dan minggu ni ada karnival pelajar. Jpp yang anjurkan, tapi kami tak masuk sebab ramai sangat la. Hee, nak masuk sukaneka la. Macam seronok je kan.

Oh yaa, lupa nak bagithau. Ni semester ke 2 @ semester terakhir. Tak sabaq nak habis wehh. Menunggu masa ja. Semester ni juga ada research untuk English. Basic je pun tapi susah jugak -.-
Okay lah nanti kalau ada cerita menarik ain update lagi. Tu pun kalau ada masa la. Hehe. Daa~

Selasa ni keluar result. Gementar...

Comments

Popular Posts