Saya Pelajar Kolej Matrikulasi Perak (9)

Assalamualaikum. Hi, sebelum Ain sambung cerita...
Ain nak minta tolong ni !

Tolong doakan untuk saudara kita di Gaza ya :(

Okay, now sambung cerita >.<
Haa ain tak ingat berapa hari bulan, tapi yg pasti satu dunia sambut Earth Hour.
Dan kalau nak diiikutkan malam tu juga ada sambutan apa tah , dah lupa. Tentang bahasa kot. Hmm
Ain dengan roomate ain, aimi & krisho malas nak turun sebenarnya. 
Lah lah kami turun juga nak pergi kedai siswa. TAPI kedai siswa dah tutup :(
Hm balik bilik dengan perasaan kecewa *ecewahh*
Then, balik ja bilik tengok aimi tengah online, Ain pun apa lagi bukak la lappy.
Haha, dahlah gelap, blok hostel senyap ja. Takut wuuuu~
Disebabkan tak tahu nak buat apa, ain dengan krisho tangkap-tangkap gambar. 
Tamat cerita kali ni~Haha :P

 





Comments

Popular posts from this blog

Barang-Barang yang perlu dibawa ke Matrikulasi

KOLEJ SWASTA NI KAYA BETUL KAN

Matrikulasi? Susah atau senang?