Saya Pelajar Kolej Matrikulasi Perak (5)

Assalamualaikum. Hi, kita bertemu lagi. Jangan marah ye ain update cerita banyak-banyak : D
mwehehe. Kali ni nak cerita tentang SenamTari 1 Malaysia. Ingat tak? Semua sekolah termasuk matrikulasi dan politeknik wajib mengambil bahagian. Haha, keyyy. Ain sebenarnya malas nak turun. Tapi gagahkan juga la, sebab wajib kan. Cehh, padahal boleh je menyorok dalam bilik. Bukan fellow tahu pun :p
Masa ni buat senamrobik je, best pulak. Lecturer yang "conduct" tu sangat bertenaga. Haha, terutama Puan Maslinda dan Puan Wan. Masa tu kami tak kenal pun lagi lecturer ni.
Kejap-kejap ain ikut apa yang dorang buat, then penat ain duduk je la. Malas nak buat : D
Kawan-kawan ain sangat bertenaga untuk buat senamrobik.
From left : Ezzny, aqilah, and fatin

me with fatin comel :)

Tiga kat depan roomates, yang aimi kat belakang tu roomate ain :D

Comments

Popular Posts