Saya Pelajar Kolej Matrikulasi Perak (7)

Assalamualaikum, kepada semua follower ain.
Ain nak sambung cerita lagi ni, haaa. Kali ni ain nak cerita tentang pesta cahaya bulan.
First time, ain tengok macam mana suasana sambutan pesta ini. Agak "best" lah.
Malam yang gelap disinari dengan cahaya tanglung.
Kami main tanglung beramai-ramai. Tanglung yang dah siap je. Hehe.
Cuma nak letak lilin tu susah sikit. Jadi ada lah student chinese yang tolong.
Ada game, persembahan. Yang kelakarnya, atiqah punya tanglung terbakar. Hehe. :P
Banyak jugak kebakaran yang berlaku. K k , bahaya main tanglung ni tau.
K ain pun tak tau nak cerita apa dah, tengok gambar okay? :)

Lawa kan?

Tanglung Ain, Krisho, Atiqah dan Aqilah.

Atiqah dan Krisho :)

Comments

Popular Posts