Posts

Showing posts from July, 2012

Minggu Orientasi di Kolej Matrikulasi Perak

Image
Assalamualaikum. Hi semua. Cepat betul kan ain update blog. Hihi. Sekarang dekat rumah, jadi ada la masa nak mengadap laptop kesayangan ni. Bila dah sampai matrik nanti, dah tak ada masa nak update blog. Okay, so entri kali ni ain akan bercerita tentang minggu orientasi dekat Kolej Matrikulasi Perak. Ain rasa setiap tahun cara orientasi dia sama, tapi tapi mungkin dia ada tambah aktiviti lain-lain. Sejujurnya, minggu orientasi adalah minggu yang memenatkan. Sumpah penat. Sampai korang tak sempat mandi/makan dan rehat cuma sau jam saja okay.Hanya sempat untuk makan jika korang makan dengan laju dan kena pergi solat berjemaah untuk subuh,zohor,asar,maghrib,isyak. Wajib tau. Masa hari pertama (ISNIN) selepas pendaftaran, petang tu dah kena pergi DSK (Dewan Sri Kinta) . Tak ingat kena pergi sana sebab apa, haha. Tapi memang kelam kabut, masa tu dahlah penat kemas barang. Lepas tu, kena turun DSK. Dahla jauh gila, kena turun bukit lagi. Wuuu~
Hari-hari yang lain ada aktiviti bersama AJKO. Mes…

Hi Kolej Matrikulasi Perak

Assalamualaikum and hi readers and also my beloved followers *hug*
Eh, speaking la pulak? HAHA. Prepare for my MUET test. So how are you? Do you miss me? Do you miss my stories? Sure not right. :P
Nanananananaaaaa.. So I have made decision to further my study at Kolej Matrikulasi Perak. I am so busy right now. I didnt have much time to online facebook, twitter and blogger. Inshaallah, i will updated many stories about Kolej Matrikulasi Perak. Now, Im prepared for UPS that is Ujian Pertengahan Semester. I hope I can get 4Flat. Amin..
I will updated stories from orientation day until I graduated. Trust me, life at matriculation is the best forever and ever. Okay, see you again <3