RESULT UPU !!!!!!

Assalamualaikum. Haaa result UPU dah keluar.
Ain bukak komputer pukul 11.40, then bila dah pukul 12 cepat-cepat g link tu.
Ain pergi link kat UPU tu, tapi lembap gilaa. Nasib baik ada kawan facebook ni bagi link lagi satu.
Alhamdulillah, ain dapat diploma...............kat.............Haa tengok bawah !



So ni yang ain dapat : D
Ada tak yang dapat course sama. Tapi sekarang ni nak tahu tempat je, and tadi ain dah buat research.
Kemungkinan ain dapat kat Shah Alam/ Pulau Pinang. Tapi yang lain tak cek lagi sebab line lembap.
Yang dah reject Uitm Melaka dan Johor, kat sana memang tak ada course ni.
Before ain apply, ain dah buat kajian dah pasal bidang ni.
Pekerjaan lebih kepada kerajaan tapi swasta pun boleh masuk jugak. Hehe, gaji pun boleh tahan :D
Walaupun jadi pegawai. Hahaa Inshaallah ada rezeki boleh naik pangkat sampai jadi managerrr T.T
Tapi yang peliknya ramai tak dapat U tahun ni, asal eh?
Hm hm pada yang dapat tawaran universiti tu tahniah la okay :)
Pada yang tak dapat, jangan sedih banyak lagi peluang untuk belajar. Bukan setakat kolej swasta.
Tapi kolej under kerajaan pun ada.
So pada adik-adik yang ambil SPM tahun ni, buat la yang terbaik okay.
Sebab kalau result korang cemerlang, course apa yang korang mintak pun akan dapat.
Anyway, course ni pilihan ke 3 ain tau ! Haaa course pertama ain maintak Diploma Sains Komputer (Multimedia) kat UTM. Pilihan kedua paling tak sangka kena reject T.T Diploma Teknlogi Makanan kat UiTM.
Hm hm apapun syukur alhamdullilah sebab ain dapat tawaran ni. So selamat tinggal Matrikulasi.
Saya akan ambil diploma :)

Comments

Muhd Azwar said…
Tahniah.. saya dapat diploma sains komputer di UiTM :)
hazzim™ said…
wow .. taniah2
NurainSuperr said…
@Muhd Azwar wah tahniah jugak :) ain pun ada apply course tu. tapi pilihan ke 5 : D
NurainSuperr said…
@hazzim™ thanks, anda dapat mana?
hazzim™ said…
uitm juga . diploma kejuruteraan awam .. hehe
Miss Primadona said…
klau uitm penang dekat sgt dgn umah sy :)
Nurul Alyaa said…
salam adik, sorry xreply tweet mention. ade ape ye adik nak tnya? DM lah akak.

Popular Posts