Family Meeting And Subang Parade

Assalamualaikum :D
Setelah gembira mendapat tahu yang ain dapat UPU, ain nak cerita tentang apa yang ain buat masa hari Sabtu lepas (5 May 2012) .
Ikutkan ain nak pergi Kuala Lumpur Vintage Festival, tapi disebabkan ada family meeting belah ayah ain tak jadi pergi. Pusa Puas jugak pujuk abah suruh pergi lepas habis meeting tapi abah tak nak :(
Macam-macam alasan ain bagi, haha. And plan nak singgah rumah mak long kat keramat tu. Abah cakap lain kali lah. Huu sedih gilaaa, baru nak hang dengan kak juwe :(
Dalam pukul 11 lebih gerak dari rumah ke Sungai Buloh. Abah tak ikut Lebuhraya, tapi ikut jalan Shah Alam.
Dah sampai kat kampung, rilek jap. Paksu dah bawak makanan, terus makan tengah hari. Lapaqq aihh!
Lepastuu, bermula acaranya. K mereka berbincang pasal teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeett.
Dan lepastuu dapat hadiah bagi yang dapat result cemerlang dalam peperiksaan besar. And masa tahun lepas ada 2 orang sepupu yang amik exam besar termasuk ain.

Ain ambil SPM, nadhirah ambil PMR, and najihah ambil UPSR.
Alhamdullilah mereka berdua dapat straight A :) Tapi ain tak T.T
Sedih jugaklah, sebab tak dapat all A's. I will try get an excellent pointer in Diploma. Inshaallah.

Haa ni cousin ain yang ambil UPSR tu, dia dapat 5A


Ni ain, muka ain macam pelik jea =.=


Ni maklong ain, anak dia Nadhirah dapat 8A

Okay, i am excited sebab dapat hadiah. Ain tak guna pun hadiah tu :D
Simpan untuk masa depan. Dah nasihatkan diri jangan nak membazir. Kelak menyesal dan rugi.


Ni hero malaya : D cousin lelaki yang masih muda.


So then i just know that my aunty which i call MAKSU, was pregnant again. hooreyy.
Maksu jaga baby dalam perut tu baik-baik tau. Tak sabar nak dapat orang baru dlam family ni.
Haa lepas je balik dari kampung, ain pun ajak abah pergi Subang Parade !
Ada bazaar kat sana, sama macam masa ain pergi dengan jyra masa minggu lepas :)
Pergi sini pun untuk mengubat hati yang sedih sebab tak dapat pergi KL T.T


Mak dan abah saya. Kat belakang tu adik saya. Dia pemalu orangnyaa :D

With my super mom !

Okay, thats all. Bye :)

Comments

Popular Posts